Tvåstjärniga hotell i Helsingborg

Hotell Helsingborg
Det finns ett flertal ljuvliga, grönskande parker som ramar in större delar av Helsingborgs centrum. Stadsparken var den första parken som anlades, den heter egentligen Krookska planteringen. Här finns många mysiga ställen att lägga ut en filt en solig dag och ha picknick och koppla av med en bra bok under den blå sommarhimlen. Eller ta en uppfriskande joggingtur bland lummig grönska och färgsprakande blommor. De tvåstjärniga hotell som finns i Helsingborg är listade här nedan.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum


Hotel Cityvandrarhemmet


Prisjämförelse

Cityvandrarhemmet hotell är ett fint och modernt vandrarhem med varierande storlekar på rummen. Alla rum har sin egen lcd-tv, fönster som går att öppna och smink/rakspegel. Internet används fritt på hotellet. Alla gäster delar badrum. Hotellet är nyrenoverat sedan 2010 och håller en bra standard för att vara ett vandrarhem. Rummen är snyggt inredda så även om detta är ett av de enklaste hotellen så märks det inte på rummen.


Hotel Helsingborg Hostel


Prisjämförelse

Helsingborg Hostel hotell ligger inom gångväg av huvudgatan i stadens hjärta. Frukost ingår i priset. Det finns trådlöst internet tillgängligt för gästerna. Badrum delas mellan gästerna. Här finns matlagningsmöjligheter, micro och matplatser. Hotellet har ett litet rum med träningsredskap. Det finns en bankomat i anslutning till hotellet och i lobbyn serveras kaffe till alla gäster.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.