Scandic Hotell Helsingborg Nord

Scandic Nord Hotell

12345 (12 röster, snitt: 3,58
Loading...

Söker man ett prisvärt och trevligt hotell som är mycket barnvänligt och samtidigt erbjuder goda möjligheter till såväl träning som avkoppling är Scandic Hotell Helsingborg Nord absolut ett hotell att kika lite närmare på. För att få all denna service måste man dock vara beredd att bege sig en bit utanför Helsingborgs stadskärna. Hotellet ligger ungefär några kilometer nordöst om stadens centrum.

Helsingborg Nord är utformat som ett klassiskt Scandichotell, såväl på utsidan som på insidan. Scandic har erbjudit såväl trötta affärsresenärer och pigga barn en skön bädd och en utmärkt service under många år. En vistelse på Helsingborg Nord kommer kanske inte innebära några större överraskningar, men det är en trygghet att veta att man blir omhändertagen på bästa sätt.

Ett hotell för hela familjen

Helsingborg Nord är verkligen ett hotell för hela familjen. Någon kostnad för barn tas inte ut. Personalen förstår att barnfamiljer har speciella behov och står gärna till tjänst med spjälsängar och annan utrustning. Restaurangen har också speciella menyer för barn. Har man tur befinner man sig på Helsingborg Nord när Scandics maskot Sigge är på besök. Det finns dessutom ett stort lekrum för barn i alla åldrar på hotellet. En ytterligare service är att två barnkanaler ingår i TV-utbudet.

För föräldrarna, eller vuxna som reser ensamma, finns en pool, ett gym och en relaxavdelning. Skulle man vilja spela golf finns flera banor precis i närheten av hotellet. På kvällen kan man slappna av med en god drink i hotellets lounge framför den öppna spisen innan man äter middag i restaurangen Berga Bistro.

En rumstyp för alla behov

Scandic Hotell Helsingborg Nord har bara en typ av rum, nämligen ett relativt stort standardrum med plats för upp till fyra personer. Rummen är möblerade antingen med en enkelsäng, två separata sängar eller en så kallad queen size-bädd. I familjerummen finns också en väggmonterad säng och gott om plats för en spjälsäng. Badrummen är stora och rymliga. Vill man tillbringa lite tid med arbete har man tillgång till skrivbord och trådlös internetuppkoppling.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.