Elite Hotel Helsingborg Marina Plaza

Elite marina plaza
12345 (13 röster, snitt: 4,23

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

 
Få hotell ligger så vackert som Elite Marina Plaza i Helsingborg. Hotellet ligger precis på strandpromenaden i Helsingborg med utsikt över Öresund, nära såväl stadens centrum som Knutpunkten – Helsingborgs kommunikationsnav. Från hotellet behöver man bara gå några meter för att ta sig ombord på en av färjorna som går över Öresund till Danmark.

Hotellets läge har gjort Elite Marina Plaza till ett av Helsingborgs mest populära hotell. Såväl de som är intresserade av att bo bra under en weekendresa till staden som de som reser till Helsingborg för arbete eller affärer uppskattar verkligen hotellets läge.

Många olika rum att välja mellan

Elite Hotel Helsingborg Marina Plaza har totalt 194 rum. Det största flertalet av dessa är superiorrum (några enkel- eller standardrum finns inte), och hotellet kan också erbjuda deluxerum och flera olika sviter. Superiorrummen har två sängar, badrum med dusch alternativt badkar och många olika bekvämligheter, såsom till exempel minibar och trådlös uppkoppling till internet. Det som skiljer deluxerummen från superiorrummen är kvaliteten på sängar och möblemang samt att flertalet av deluxerummen har badkar.

Vill man ha mer lyx under sin vistelse på Elite Marina Plaza ska man boka en juniorsvit eller en natt i en ”juniorsvit executive”. Särskilt den senare bjuder på mycket lyx, eller vad sägs om egen balkong, kaffemaskin och stor arbetsplats. Den hotellgäst som verkligen vill unna sig något extra kan boka någon av hotellets exklusiva sviter. Sviterna har all lyx som juniorsviterna har, och mycket mer. Bubbelbadkar är standard. Utsikt över Öresund likaså.

Två barer och en restaurang

Ett sådant exklusivt hotell som Elite Marina Plaza håller självklart högsta kvalitet även när det gäller mat och dryck. I hotellet finns en bar, Lobbybaren, och en restaurang, Aqua. I direkt anslutning till hotellet ligger även baren The Bishop Arms. Under sommarmånaderna kan man avnjuta högklassiga maträtter på Aquas veranda med utsikt över kajen.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.