Hotell Viking by Maxwell i Helsingborg

Hotell Viking by Maxwell
12345 (1 röster, snitt: 4,00

Loading...
Hotell Viking by Maxwell ligger i en av stadens mysiga stenbyggnader där interiör och exteriör passar perfekt ihop. Inredningen har valts ut varsamt och har genom åren bildat denna mysig och komfortabla miljö som gör att alla hotell Vikings gäster känner sig lite mer som hemma även om de är borta. Alla möbler är personligt valda och har noggrant passats in i miljön där mjuka heltäckningsmattor, gedigna träslag och antika inslag ihop med svensk design bildar en total harmoni. Personalen är extra noga med att få alla deras gäster att trivas och för att få dem att känna att de har fått ut 100% av sin hotellvistelse. Hotellet ligger centralt så alla fina sevärdheter, affärer, restauranger och caféer i Helsingborgs mysiga stad ligger just utanför entrén.

Rummen på hotell Viking är av hög kvalité och god sovkomfort. Alla rum har sin egen personliga prägel och inredning vilket ger den där extra familjära känslan som hela hotell Viking by Maxwell har. Reser man med bil finns det en privat parkering i anslutning till hotellet som man kan boka innan resan.

På kvällarna öppnar populära Lilla Hotellbaren sina dörrar där det serveras fantastisk spansk tapas med noggrant utvalda råvaror av högsta kvalité. Dryckerna som serveras i hotellbaren är uppfriskande och välsmakande och dryckesmenyn är noggrant komponerad för att tillfredsställa alla gästers krav.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.