Hotell Tornet Helsingborg

Hotell Tornet
12345 (7 röster, snitt: 3,71

Loading...
 
Prisjämförelse

 
Hotell Tornet i Helsingborg är ett mindre hotell som inte är anslutet till någon kedja. Hotellet ligger strax norr om Kärnan och cirka 500 meter från Knutpunkten och hamnen. Att hotellet inte ligger precis i stadskärnan gör att priset för en hotellnatt är lite lägre här än på hotell som ligger närmare hamnen. Samtidigt behöver man inte göra avkall på komfort och bekvämlighet. Hotell Tornet Helsingborg är ett hotell som håller god standard, såväl vad gäller hotellrumm som gemensamma ytor.

Hotellet är inhyst i en relativt ny byggnad. Inredningen är modern och stilren. Stora fönster gör att rummen blir ljusa och känns extra rymliga. Faktum är att hotellets rum, oavsett man väljer hotellets enklaste rum eller någon av sviterna, är mycket stora överlag, särskilt i jämförelse med andra hotell i Helsingborg.

Hotellrum med eget kök

Hotell Tornet har valt en lite annorlunda inriktning än många andra hotell. Varje rum har ett pentry eller ett mindre kök. Det gör att man kan tillreda enklare rätter på rummet. Hotellet har nämligen ingen restaurang. Skulle man vilja gå ut och äta finns ett stort utbud av restauranger i närheten. Ett annat alternativ är att ta sig till stadskärnan för att äta en god bit mat.

Hotellet erbjuder fyra rumstyper, nämligen enkelrum, dubbelrum, fyrbäddsrum och sviter. Fyrbäddsrummen är speciellt anpassade för barnfamiljer. Det finns givetvis möjlighet att låna spjälsäng för de yngsta barnen. Alla rum är utrustade med trådlöst internet och platt-tv med satellitkanaler.

Weekendpaket i olika former

Hotell Tornet Helsingborg har specialiserat sig på att sätta samman olika weekendpaket för många olika smaker. I paketen ingår inträdesbiljetter till spännande platser eller attraktioner i Helsingborg, en tre rätters middag och en hotellnatt. Den som är intresserad av att kombinera en trevlig hotellvistelse med en golfrunda kan boka hotellets golfweekendpaket. I detta paket ingår, förutom en finare middag och en hotellnatt, greenfee till någon av de bästa golfbanorna i Helsingborg med omnejd.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.