Hotell Röstånga i Helsingborg

Hotell Röstånga
12345 (1 röster, snitt: 4,00

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

 
Hotell Röstånga Gästgivaregård är ett väldigt trevligt alternativ när man är i Helsingborg. Denna gård som har rötter redan från 1647 ger en härlig och annorlunda vistelse mot traditionella hotell då det finns mycket historia och spännande platser runt om hotellet. Dessutom lämpar Röstånga speciellt bra för fest, bröllop och andra högtider då det finns flera fantastiskt fina rum att ha tillställningar i. Här bor man i frächa nyrenoverade rum men utanför sin dörr i salarna och resten av gården ser man alla detaljer som denna vackra gamla gård har bevarat år efter år även om nya tillslag kommer till hela tiden. Hotellet har 50 rum med nya badrum som har dusch. Samtliga rum har tv och internet. I priset ingår en välsmakande frukostbuffé som varje morgon står uppdukad i fina Selkammaren.

Röstånga ligger precis intill Söderåsens Nationalpark med sin undersköna grönska och natur. Här finns också en liten by där lukten av nybakt fikasprider sig över området från det lilla söta caféet. Klädbutik med modekläder, ansiktsbehandlingar och fotvård, akvarellkurser, friluftsbad, konditori, museum och mycket mer.

Vill man ha bröllop eller storslagna fester på Hotell Röstånga så är det bara att kontakta personalen som hjälper till med allt vad gäller bokning, mat, kyrka, ja de hjälper faktiskt till med allt för att ni ska kunna få en perfekt dag som ni minns resten av livet.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.