Elite Hotell Helsingborg Mollberg

Elite Mollberg hotelll
12345 (14 röster, snitt: 3,71

Loading...
 
Prisjämförelse

 
På och omkring Stortorget i Helsingborg ligger flera hotell. Elite Hotel Mollberg är ett av dessa. Hotellet är inhyst en mycket vacker äldre byggnad med många arkitektoniskt intressanta detaljer. Byggnaden uppfördes faktiskt redan 1814 och det är många kungligheter och berömdheter som har passerat genom byggnadens port genom åren.

I dag är det hotellkedjan Elite Hotels som driver hotellet. Elite Hotels är en kedja som bara har hotell av hög standard i sitt utbud. Att Hotel Mollberg ligger under Elite Hotels paraply gör att man som gäst kan räkna med en mycket angenäm vistelse på hotellet.

Standardrum, deluxerum eller svit?

När man bokar rum på Elite Hotel Mollberg har man många olika rumstyper att välja mellan. De flesta av de totalt 104 rummen är standardrum. Med bekväma sängar på 105 eller 140 centimeter kan den ensamresande få en skön nattsömn. Superiorrummen och deluxerummen bjuder på mer komfort, mer service och större ytor. I dessa rum finns också ett lite större skrivbord för gästen som behöver arbeta under hotellvistelsen.

Hotell med en lite mer exklusiv inriktning bör också ha hotellrum för de lite mer kräsna gästerna och de gäster som har speciella behov. Elite Hotel Mollberg kan erbjuda sina gäster såväl juniorsviter som större sviter. En svit på Hotel Mollberg har en salong/vardagsrum, ett stort sovrum och två badrum. På detta hotell tänker man också på barnfamiljer. Hotellets familjerum är stora och har plats för två extrasängar för barnen.

Konferenser och trevliga middagar

Elite Hotel Mollberg är ett populärt hotell bland företag som vill anordna en konferens eller ett större möte i en exklusiv miljö. Byggnaden rymmer lokaler i alla storlekar. Den största lokalen tar upp till 90 personer, vilket förmodligen är mer än tillräckligt för de flesta syften. Att Elite Hotel Mollberg är så populärt som konferenshotell beror också på att hotellet specialiserar sig på större sällskap och kan erbjuda en oöverträffad konferensservice. Det är många företag som kombinerar en konferens eller ett möte med en tur ner i hotellets vinkällare och en trevlig middag. Restaurangen, med namnet Café le fil du Rasoir, är ett brasserie av fransk typ som serverar såväl klassisk husmanskost som mer moderna rätter.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.