Fyrstjärniga hotell i Helsingborg

Hotell Helsingborg
Helsingborg har många fina och trevliga platser att besöka. Gamlegård som visas här ovan ligger på Norra Storgatan och är en av alla de historiska byggnader som finns att titta på i staden. Gamlegård är en minnesmärkt korsvirkesbyggnad från 1700 talet. Detta är en fin och annorlunda byggnad att besöka och titta på eller så kan man välja något av stadens torg, parker eller kyrkor. Här nedan har vi listat de hotellen som är fyrstjärniga i Helsingborg.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum


Clarion Grand Hotel


Prisjämförelse

Lyxiga Grand hotell ligger på Stortorget så Helsingborgs händelserika centrum ligger precis utanför dörrarna. Det är bara ca 200 meter till tåg, buss och färjor vilket gör det enkelt att bo här för alla typer av resenärer. Rummen på hotell Grand är fina, bekväma och stora. Alla rum har en egen personlig inredning med minibar, ipod dockstation, tv, internet, hårfön, arbetsplats och möjlighet att stryka kläder. Det finns även parkering då med dygns kostnad.


Hotel Elite Mollberg


Prisjämförelse

Hotell Mollberg vid Stortorget i centrala Helsingborg har 104 charmiga rum alla med sin egna karaktär tack vare den vackra gamla byggnaden. Detta hotell har varit verksamt i många sekel och är ett av de äldsta hotellen i Sverige. Restaurangen är storslagen, likaså lobbyn. Här möts man av trevlig personal som är serviceinriktade och gör allt för att uppfylla alla sina gästers önskemål och krav. Rummen är stora och ljusa med gott om plats och sköna sängar.


Best Western Plus Hotel Helsingborg


Prisjämförelse

Hotell Best Western Plus har 62 rum, alla har sin egen stil och inredning. Rummen är snygga och moderna med roliga detaljer och färger. Detta är ett väldigt fint hotell och håller måttet bra i denna klass. Hotellet har inte sparat på något vad gäller inredningen, maten och kvalité. Sängarna är sköna och kommer från Carpe Diem. I restaurangen serveras delikata måltider och det finns något för alla i den välsmakande menyn. Reser man i affärer så finns det konferensrum som rymmer upp till 149 personer.


Elite Hotel Marina Plaza


Prisjämförelse

Med en spektakulär vy över Öresund vid kajen ligger pampiga hotell Elite Marina Plaza. Här finns relaxavdelning, gym och bastu som alla boende gäster har tillgång till. Många av rummen har havsutsikt och en smakfull inredning. Många rum har renoverats under 2011 och är riktigt snygga och moderna. Internet finns i allmänna utrymmen och på rummen. Hotellet har en Internationell restaurang som serverar en á la carte meny, vill man ha något smakfullt att dricka så finns det på The Bishops Arms med alla sina öl och whiskey sorter.


Hotel Linnéa


Prisjämförelse

Hotell Linnéa ligger i ett vackert 1800 tals hus nära bland annat Kärnan och Rådhuset. Hotellet är hemtrevligt med mysiga rum och en trevlig och familjär personal. Det här hotellet passar både turister och de som reser i arbetet. Här finns bra konferensmöjligheter. Restauranger och shopping finns mitt utanför dörren. Från halv sju på morgonen serveras hotellets goda och populära frukost då med både kalla och varma frukost tilltugg. Bra att veta är att det finns parkering i låst garage.


Best Western Hotel Duxiana


Prisjämförelse

Detta hotell är beläget i närheten av S:t Maria Kyrkan, Kärnan och Rådhuset. Här sover man gott i bekväma sängar med sköna sängkläder. Det finns tv, minibar, skrivbord, telefon och kaffe/te bryggare på alla rum. Här finns flera olika service möjligheter så som tvättning, växla valuta och företagstjänster. Personalen är språkkunniga och ger bra service. Det finns också parkering till hotellets gäster om man reser med bil, men det tillkommer en avgift.


Hotel Viking by Maxwell


Prisjämförelse

Hotell Viking är ett mysigt hotell som känns väldigt personligt. Personalen är familjär och ger utomordentlig service. Här finns både bar och restaurang att äta och dricka på. Här kan man boka både limousine och taxi. De som reser i arbetet har tillgång till mötesrum. Fri wifi finns på hela hotellet och behöver man låna en dator så har hotellet en som gästerna har till sitt förfogande. Behöver man hjälp med guidening eller något annat till exempel tvättning och conciergetjänster så finns även det.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.