Clarion Grand Hotell Helsingborg

Clarion grand
12345 (21 röster, snitt: 3,90

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

 
Mitt på Stortorget i centrala Helsingborg ligger Clarion Grand Hotel i en mycket ståtlig och imponerande byggnad. Kommunikationsnoden Knutpunkten och stadens utbud av shopping och nöjen finns inom direkt räckhåll. Stadens sandstrand är bara några minuter bort.

För några år sedan genomfördes en större renovering och ombyggnad av fastigheten i vilken Clarion Grand Hotel ligger. Bottenplanet på fastigheten är nu en mötesplats för såväl hotellets gäster som stadens invånare själva. På bottenplanet samsas hotellets eget café och egen restaurang med ett exklusivt japanskt spa och en Pressbyråbutik.

Utmärkt service och flera rumstyper att välja mellan

Hotellet har fem olika rumstyper, från enklare standardrum till sviter. Standardrummen är, i jämförelse med andra hotells standardrum, frikostigt utrustade, bland annat med minibar. Väljer man ett superiorrum får man, i tillägg till standardrummens utrustning, mycket yta och en större säng. Sviterna är enorma, med vardagsrum och stora sovrum. Fyra personer kan dela på en svit på Clarion Grand Hotel. Det gör att kompisgänget eller barnfamiljen som vill göra hotellvistelsen till en upplevelse i sig har alla möjligheter till detta.

Ett hotell som har förledet Grand ska givetvis kunna ståta med med en utmärkt kringservice. Det kan man verkligen säga att Clarion Grand Hotel gör. Rumsservice, betjäntservice, relax, spa och alla andra möjliga bekvämligheter är bara ett telefonsamtal bort.

God mat och ett vibrerande stadsliv

Bottenvåningen på Clarion Grand Hotel, med en restaurang, ett café och en pianobar är en stad i staden. Hit kommer såväl hotellgäster som stadsflanörer för att äta en god bit mat, dricka något gott och njuta av stämningsfull pianomusik. Restaurangen Grand Lounge har en imponerande à la carte-meny med mängder av läckra rätter. Caféet Grand Coffee erbjuder såväl varma som kalla drycker och spännande bakverk. I pianobaren spelar skickliga musiker såväl moderna som klassiska stycken på fredagskvällar.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.