Best Western Hotell Helsingborg

Best Western Hotell
12345 (11 röster, snitt: 3,73

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

 
Precis som många andra populära hotell i Helsingborg ligger även Best Western Hotel Helsingborg mitt i stadens centrala delar, bara några minuters promenad från Öresund och stadens sandstrand. Hotel Helsingborg ligger i en anrik byggnad som uppfördes redan i början av 1900-talet. I början var byggnaden en bank, men sedan 1938 har byggnaden hyst hotell av olika slag. Bredvid hotellet ligger de för Helsingborg så nära förknippade terrasstrapporna som leder upp till försvarstornet Kärnan.

Hotellets inre har hållits i det närmaste intakt även genom ombyggnationer och renoveringar. Best Western Hotel Helsingborg är därför i dag ett hotell med klassisk utformning. Det är högt i tak och de gemensamma ytorna präglas av arkitektur från början av 1900-talet. Pampigt är ett ord man kan använda för Hotel Helsingborg.

Mat och dryck i världsklass

Hotel Helsingborg är vida känt för sin restaurang, Helsing Mat & Bar. Under lokalens glastak kan man avnjuta utsökta maträtter baserade på naturliga råvaror. Matsalen är också platsen för hotellets frukostbuffé. I hotellets bistro har man möjlighet att ta en kaffe, en god öl eller ett glas vin. Hotel Helsingborg kan också ståta med en exklusiv champagnebar. Barens inredning är mycket vacker och för tankarna till en finare salong i Paris. I champagnebaren samsas såväl hotellgäster som törstiga helsingborgsbor.

Ett stort utbud av olika rum

Hotel Helsingborg har fyra rumstyper. Det stora flertalet rum är standardrum. Det är dock inte mycket med dessa rum som kan sägas vara ”standard”. Det skulle i så fall vara storleken på rummet. När det handlar om komfort och service är hotellets standardrum i en klass för sig, vid en jämförelse med andra hotell. Badrummen är stora och det är högt i tak. Stora fönster gör att rummen blir ljusa och luftiga. När man bokar standardrum får man också tidning, trådlöst internet, tillgång till träningslokal och relax samt rumsservice dygnet runt. Söker man lite mer lyx finns rum i kategorierna business, superior och juniorsvit att välja mellan. Vill man kunna vara helt ostörd och  tillbringa sin tid i Helsingborg i en egen exklusiv lägenhet kan Hotel Helsingborg även erbjuda detta. Hotellet har nämligen sviter och studios på flera platser i innerstaden.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.